Opleidingen

Ben je klaar voor de next level?

Opleidingen Openbare Verlichting

Voor opleidingen die gerelateerd zijn aan OVL werk ik nauw samen met OVLNL, hieronder vind je daar meer informatie over. Ga direct naar de website voor een overzicht van de OVL opleidingen.

Projectmanagement

De enige opleiding die ik via Van Bochove OVL verzorg is projectmanagement. Ik heb in de afgelopen jaren veel voor gemeenten en verschillende bedrijven gewerkt en ben er daar achter gekomen dat er weinig aandacht is voor projectmanagement. En dat terwijl we allemaal en elke dag aan projecten werken. 

Nu wil het toeval dat een van mijn beste jeugdvrienden een projectmanager is van projecten met een omvang van miljoenen (10 – 200 milj.), in binnen- en buitenland. Sjacco de Vos heeft een enorme trackrecord en sinds 2019 zijn eigen bedrijf. Eerst heeft hij mij geleerd hoe ik mijn projecten  beter kan managen zodat ik betere resultaten behaal. Ik moet zeggen dat het mij echt geholpen heeft.

Samen ontwikkelen wij deze opleiding, hij vanuit de praktische toepassing van verschillende projectmanagementstijlen en ik vanuit de praktische opgave van bedrijven die voor de overheid werken of personen die bij de overheid werken.

We hebben een algemeen projectmanagement programma en bieden trainingen op maat. Eigenlijk heeft iedereen bij een gemeente of infra-bedrijf deze training nodig. Ons doel is in ieder geval dat we beter met elkaar gaan samenwerken zodat er minder verspilling van geld, tijd en kwaliteit plaatsvindt. Of je deze training bij ons wilt volgen is aan jou! De CV van Sjacco vind je op zijn website.

Samenwerking tussen OVLNL en Van Bochove OVL

Terwijl ik begin 2021 bezig was om met een paar OVL deskundigen een volwaardige opleiding openbare verlichting op te zetten, kwam ik in contact met OVLNL. Zij hadden de ambitie om een opleidingstak op te zetten. Na een aantal verkennende en verdiepende gesprekken hebben we besloten tot een nauwe samenwerking. OVLNL en Van Bochove OVL hebben de OVLNL Academy opgezet. Van Bochove OVL verzorgt de coördinatie van de Academy, de opleidingscommissie van OVLNL is verantwoordelijk voor het programma en kwaliteit. Klik hieronder op het logo om naar de website van de OVLNL Academy te gaan, voor een volledig overzicht van het aanbod!