Opleiding Openbare Verlichting

Ben jij klaar voor the next level?

Wij helpen mensen door onze kennis te delen zodat zij beter in staat zijn om de juiste keuzes te maken.

Een aantal van Nederlands beste openbare verlichtingsadviseurs van verschillende bedrijven heeft de handen ineengeslagen om gezamelijk deze training te verzorgen. Ons streven is om meer geschoolde professionals in ons vakgebied te krijgen. Dat helpt onze opdrachtgevers om betere keuzes te kunnen maken. En het helpt ons om betere gesprekspartners te krijgen, die begrijpen wat nodig is om de buitenruimte veilig en leefbaar te houden. Volg deze opleiding en word ook een Openbare Verlichting Professional!

Een volledig pakket!

Zou je beter willen begrijpen waar adviseurs, leveranciers en aannemers het allemaal over hebben? Heb je behoefte aan het totaaloverzicht wat er allemaal komt kijken bij het vakgebied OVL? Dan is deze training voor jou bedoeld!

In 5 dagen tijd word je getraind op verschillende onderdelen in het vak Openbare Verlichting. Doordat je les krijgt van alleen de allerbesten in hun vakgebied, leer je de belangrijkste aspecten. En dat niet alleen, je bouwt een netwerk op van professionals die je later om raad kunt vragen. En last but not least, we verzorgen een heerlijke lunch!

Wat is Licht?

Het fundament in ons vakgebied want hier gaat het om.

Armaturen

Alles wat belangrijk is bij de beoordeling van armaturen. In hoeverre is het product circulair?

Lichtmasten

Wat zijn de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je een lichtmast kiest?

Beheer

Alle aspecten rondom de instandhouding van de openbare verlichting komen aan bod. Hoe maak je een dashboard zodat je zaken in de gaten kunt houden.

Installatie- verantwoordelijkheid

Of het nu wel of niet geregeld is, iedere openbare verlichting professional moet de gevaren van elektriciteit begrijpen en de grondbeginselen van de installatie- verantwoordelijkheid begrijpen.

Lichttechnische grootheden

De vier elementen van ons vakgebied: Lichtstroom, Lichtsterkte, Verlichtingssterkte en Luminantie.

Lichtbronnen

We vertellen iets over conventionele lichtbronnen maar het gaat voornamelijk over led. Welke invloed heeft licht op flora en fauna?

Beleid

Welke aspecten zijn belangrijk bij het opstellen van beleid en hoe pak je dat aan? Hoe krijg je het budget dat je nodig hebt?

SMART verlichting

Welke technieken worden er gebruikt, wanneer pas je slimme verlichting toe en wat zijn de extra mogelijkheden als je een netwerk aan slimme modules in de openbare verlichting hebt geïnstalleerd.

Ontwerpen

Hoe plaats je de lichtmasten in de ruimte en hoe ontwerp je een lichtplan? 

Word een Openbare Verlichting Professional!

Na deze opleiding heb je zo veel kennis dat je een volwaardige gesprekspartner binnen ons vakgebied bent. Dat maakt het niet alleen leuker maar je bent ook beter in staat om zaken te beoordelen. Uiteindelijk maak je daardoor betere keuzes en dat komt weer ten goede aan jou en je werkgever. Een goede inverstering dus!

Inschrijven

De training vindt plaats in het tweede kwartaal van 2021. We geven de voorkeur aan een training op locatie waar we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten. Je zult begrijpen dat we daarom nog geen concrete datum hebben vastgesteld. Toch is het belangrijk om in te schrijven zodat we weten wie er allemaal interesse heeft in onze opleiding. Dus, schrijf je vrijblijvend in om je interesse aan te geven! Heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op.

10 + 13 =