Projectmanagement

Projectbegeleiding zonder zorgen

Projectmanagement

Alle fasen in het proces moeten de juiste aandacht krijgen. Door ervaring weet ik waar de accenten moeten liggen. Ieder detail is belangrijk, de verlichting staat tenslotte 15 tot 20 jaar in de buitenruimte. Neem vrijblijvende contact op als u een goede projectbegeleider zoekt.

Projectbegeleiding openbare verlichting

Bij het uitvoeren van een openbare verlichtingsproject komen veel zaken samen. Er moeten keuzes gemaakt worden voor de materialen, er moet een contract of opdracht richting de aannemer worden gedaan, er moet een verlichtingsplan worden opgesteld, de uitvoering moet begeleid worden en uiteindelijk moet alles overgedragen worden naar de beheerder. Ieder project is uniek en moet leiden tot het gewenste resultaat.

Waar moet je allemaal rekening mee houden?

In iedere fase van het proces, of het nu gaat om de materiaalkeuze of de projectbegeleiding, moet je exact weten wat er gaande is en wat het effect van de keuze op de lange termijn is. We plaatsen immers producten die de komende 15 tot 20 jaar in de openbare ruimte staan. Als daar een onderdeel vergeten wordt of een fase heeft te weinig aandacht gekregen, dan heb je daar lange tijd last van. Het is belangrijk dat het proces stap voor stap en gedegen wordt doorlopen. Even een opdracht aan de aannemer is niet voldoende, ook zij moeten aangestuurd en gecontroleerd worden.

Projectbegeleiding zonder zorgen

Ongeacht de complexiteit van het project kan ik de volledige begeleiding verzorgen. Ik ken alle fases van het proces in detail. Na een uitgebreide intake ben ik op de hoogte van het gewenste eindresultaat. Als ik van mening ben dat het haalbaar is, dan neem ik desgewenst de zorg van je over. Ik zorg ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt en dat iedere fase van het traject besproken wordt. Je ontvangt voldoende informatie om het aanspreekpunt voor de interne organisatie te blijven. Als er vragen zijn, doe je een beroep op mij.

Het gewenste eindresultaat wordt gerealiseerd

Door mijn ervaring zorg ik voor het resultaat waar je naar op zoek bent, zonder dat je je zorgen hoeft te maken. We doen samen een eindoplevering van een project die voldoet aan het gewenste resultaat én tegen de verwachte kosten is gerealiseerd. Projectmanagement zonder zorgen!