Referenties

Wat relaties zeggen...
rene-oomkes

René Oomkes, Hoofd Openbare Verlichting en Laadinfrastructuur [nov 2020]

“Ruben is prettig in de samenwerking, communiceert duidelijk en komt gemaakte afspraken altijd na. Hij weet flexibel in te spelen op de klantbehoefte en is ook bereid om ad hoc werkzaamheden te verrichten. Abstracte vraagstukken weet hij uit te werken naar concrete vervolgstappen en resultaten.

Ruben heeft passie voor het vak en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zijn kennis reikt zowel in de breedte als ver in de diepte, waardoor hij in staat is om vakkundig te adviseren over allerhande vraagstukken. Ruben maakt (beleids)keuzes expliciet en geeft aan wat de voor- en nadelen zijn. Of het nu gaat over het maken van een beleidsplan, een financiële prognose, een uitvoeringsplan of het maken/ beoordelen van aanbestedingsstukken voor werken en leveringen, hij helpt ons.”

René Oomkes

-

Gemeente Den Haag

ruud-kierkels

Ruud Kierkels, Senior Beheerder Openbare Verlichting en E-installaties [nov 2020]:

“Ruben ken ik als een ervaren breed ontwikkelde licht- en smartcity specialist met toekomstvisie.

Bij Ruben voel ik een mens-mens contact wat snel een voldoende klik geeft om zakelijk stappen te nemen.
De door mij verlangde gedreven- en doelgerichtheid, vakkennis en integraal denkvermogen is elk moment merkbaar en maakt het voor mij makkelijk me door hem te laten begeleiden bij het oplossen van licht- en smartcity vraagstukken.
Dat hij met zo`n bevlogenheid ook graag kennis deelt, is een prettige bijkomstigheid.”

Ruud Kierkels

-

Gemeente Eindhoven

D-Weijsenfeld

Dirkjan Weijsenfeld, Technisch beheerder OV, VRI’s en civiele kunstwerken [nov 2020]:

“Ruben heeft een enorme vakkennis op het gebied van openbare verlichting. Ook vanwege zijn overtuigingskracht is het prettig om met hem samen te werken.

Ik heb Ruben leren kennen als docent openbare verlichting. Tijdens deze cursus merkte ik dat Ruben een enorme kennis heeft op het gebied van openbare verlichting. Ook de gesprekken die wij na de cursus voerden gaven mij het vertrouwen om verder met hem kennis te maken. Ruben heeft voor de gemeente Westland diverse opdrachten uitgevoerd. Van een advies tot een compleet uitgewerkte keuzenotitie voor juiste keuze naar de overstap naar LED-verlichting inclusief financiële paragraaf. Ook opdrachten voor het uitwerken van vervangingsinvesteringen werden met succes opgeleverd. Bij Ruben geldt altijd: tijd = tijd en afspraak = afspraak!”

Dirkjan Weijsenfeld

-

Gemeente Westland

sjorsvandezande

Sjors van de Zanden, Adviseur Openbare Verlichting en Eigenaar [2011 LinkedIn]:

“Ruben heeft zijn rol als projectleider zeker serieus genomen en de afsteming en coördinatie van alle subgroepen in goede banen weten te leiden. Daarnaast is Ruben een fijne collega om mee te sparren en samen te werken. Bij deze wil ik Ruben dan ook bedanken voor zijn projectleidersrol in de totstandkoming van de ROVL2011.”

Sjors van de Zanden

-

Infralight

Projectleider Beheer Openbare Ruimte,  Gemeente De Ronde Venen

Oscar Vergne, Projectleider Beheer Openbare Ruimte [nov 2020]:

“Ruben is iemand waar je op kan bouwen. Ik heb hem leren kennen als een man van zijn woord, afspraak is afspraak, en het is fijn om met hem samen te werken.

Door zijn brede en actuele kennis op het gebied van de openbare verlichting kan hij het hele spectrum aan, van beleid, ontwerp en beheer tot advisering.”

Tim-schrans

Tim Schrans, Adviseur Openbare Verlichting [2010 LinkedIn]:

Ruben is een harde werker met een creatief brein die weet wat hij doet! Hij is gefocussed en kan goed met mensen omgaan. Ruben is erg goed in wat hij doet omdat hij een zeer uitgebreide kennis heeft van het vakgebied. Het lijkt of hij de perfecte balans heeft gevonden tussen professioneel en serieus aan de slag gaan en een hoop plezier maken.”

Tim Schrans

-

Essent Lighting

Arthur-Klink

Arthur Klink, Senior adviseur [2009 LinkedIn]:

Als adviseur heeft Ruben de begeleiding van de ontwikkeling en implementatie van het OVL beheersysteem gedaan. Zijn grote theoretische kennis van openbare verlichting in combinatie met zijn kennis van de praktijk en productiviteit is bijzonder waardevol gebleken.

Arthur Klink

-

Gemeente Utrecht

Voor meer referenties verwijs ik u graag naar mij LinkedIn pagina